Het Feng Shui-kleurontwerp omvat gebroken wit, lichtgrijze kleurtinten, lichtgele, zonniggele tinten, karamel, zachtroze tinten en roze-bruine kleuren die elegante en mooie keuzes zijn voor uw moderne slaapkamerontwerp en -decoratie. Volgens de Chinese astrologie zijn de gelukskleuren van het Pig-jaar 2019 rood en oranje, die smaakvol kunnen worden gebruikt in kamerdecoratie om een ​​positieve en romantische sfeer te accentueren.

In Feng Shui zijn deze kleuren van toepassing op de kamerkleuren, de kleuren voor het verfraaien van de buitenhuisdecoratie, de verfkleuren van het huis en de kleuren die u draagt. Het gebruik van deze kleuren brengt geluk, verbetert het ontwerp van uw huis en trekt rijkdom aan. Het varken, het 12e sterrenbeeld in de Chinese kalender, vertegenwoordigt het element aarde, dus alle aardse kleuren zijn perfect voor decoratie.

Feng shui slaapkamerkleuren

Kleuren zoals roze-oranje en roze-bruine kleuren zijn uitstekend geschikt voor modern slaapkamerontwerp en -decoratie. Ze creëren prachtige contrasten met zacht wit en zien er fantastisch uit met een vleugje rode, blauwe en groene kleuren. Aardse kleuren, bleke pastelkleuren, gele kleurtinten, lichte of donkerbruine kleuren zijn prachtige Feng Shui-kleuren 2019 die gemakkelijk matchen met de levendige accentkleuren, waardoor elegante en moderne slaapkamerontwerpen ontstaan.

Natuurlijke houttinten, rozeachtig bruin en alle aardetinten zijn ideaal voor het creëren van warme en heldere kleurencombinaties met witte, gele en gouden kleuren. Zachte roze en roze-bruine kleuren zijn goede Feng Shui-kleuren en ideaal voor een verfijnde en elegante slaapkamerdecoratie. Bleke of roze roze tinten voelen vintage aan, vooral met bloemmotieven in behangontwerpen.

Rozeachtige bruine kleurtinten komen prachtig overeen met gele, witte, grijze kleurtinten of crème. Abrikoosoranje en karamelbruine kleurtinten zijn uitstekende keuzes voor slaapkamerkleuren. Gemengd met gebroken witte tinten creëren roze en oranje tinten een romantische en lichte ambiance.

Warme lichtgele kleurtinten en wit zijn goede Feng Shui-kleuren die moderne slaapkamerideeën bieden. Witte versieringen met warme accenten zien er uitnodigend en helder uit. Witte decoratie-ideeën werken goed met donkerhouten meubels, grijze kleuraccenten, zwart en alle pastelkleuren. Witte decoratie past perfect bij glanzende oppervlakken en ziet er opwindend uit met warme en levendige tinten, zoals rood, oranje, blauw en groen. Witte decoratie-ideeën zijn vergevingsgezind en flexibel. Elke kleur ziet er geweldig uit in een witte slaapkamer.

Grijze kleurtinten en zilver zijn perfecte alternatieven voor donkere kamerkleuren. Als u grijstinten combineert met wit en lichtgele kleurtinten, ziet uw slaapkamerontwerp er ontspannend, elegant, vredig en chic uit. Frisse groene kleuren en blauw maken fantastische accenten om je kamer in evenwicht te brengen met aardetinten en Feng Shui je slaapkamerontwerp.

Uw kleurkeuzes zijn warm en aantrekkelijk. Heerlijke gele en witte crèmekleuren, melkachtig wit, crème brulee, zachtgele kleurtinten van vanille, boter, roze-beige, chocolade-ijs, roze-bruine karamel, koffie met melk, kaneel. Meng je favoriete tinten en goede Feng Shui-kleuren, voeg wit, grijze kleurtinten toe of accentueer je slaapkamer met levendige tinten om een ​​romantisch en helder slaapkamerontwerp te creëren.