Bonthuiden zijn een van de oudste decoratieve accessoires en bieden praktische manieren om warmte toe te voegen aan interieurs. Bonthuiden zijn duur en mooi. Ze maken ook stijlvolle accenten en verfraaien late herfst- en winterdecoraties. De nieuwste trends in decoratie rekken het gebruik van bont uit. Het combineren van de unieke texturen in het moderne interieur in het voorjaar en de zomer is stijlvol. Bekijk de glamoureuze en eigentijdse ideeën voor het inrichten van een huis met bont.

Ontwerpers creëren muren met bontaccenten, versieren trappen, voegen het prachtige materiaal toe aan deurdecoratie, accentueren zitgedeeltes met skins, leggen skins op de vloer en zorgen ervoor dat kamers warm en gezellig aanvoelen. Bont past goed bij alle materialen voor interieurontwerp, maar vormt het beste duo met hout.

Witte vacht voegt luxe toe aan een glamoureus interieurontwerp met unieke accenten en gedurfde kleuren. De nieuwste trends in decoratie brengen bontaccenten in zomerse interieurs en accentueren met koele lente-ideeën voor bont. Bont werd een veelzijdig materiaal dat je op elke manier in alle kamers kunt gebruiken. Hier zijn enkele moderne ideeën en stijlvolle ontwerpen om inspiratie op te doen.