Steek uw hand op als u moe bent van leggings en joggingbroeken. Ja hetzelfde. Omdat de meesten van ons de hele lente vastzitten, kijken we uit naar warmere en gelukkigere dagen in het verschiet. Meer bepaald de zomer en alle opwindende trends die we kunnen dragen zodra het weer echt warmer wordt. Als je droomt van rosé op daken en in het weekend op het strand, kun je je kast het beste voorbereiden op die momenten.

Polka stippen

Groot of klein, er is geen verkeerde manier om stippen te dragen. Hoewel je zou kunnen kiezen voor grillige tinten die over gedurfde stukken spatten, zoals oversized tops of petite minirokken, houden we van deze trend in klassiek zwart en wit. En het ziet er o zo chique uit in damesachtige silhouetten – denk aan bescheiden halslijnen en langere mouwen.

Baseball caps

Je hebt nu toestemming om je baseballpet verder te dragen wanneer je je vuile haar moet verbergen. Maak van deze klassieke hoed een vast onderdeel van je outfit, door een tie-dye versie te combineren met een zomerjurk of door je favoriete vintage T-shirt te combineren met een designer topper. En ja, je kunt zeker trouw zweren aan teamgeest met deze look.

Tassen in wilde kleuren

Er is een terugkeer naar de scherpe randen en grimmige silhouetten van damesachtige tassen, maar denk niet dat dit accessoire-moment een benauwd moment is. In plaats daarvan is het tijd om wilde kleuren uit te proberen, zoals limoengroen of lichtblauw, allemaal geleverd in een klassieke vorm. Beschouw het als een leuke manier om de wereld te laten weten hoe graag je de regels overtreedt.

Korte pakken

Een kort pak is veel gemakkelijker uit te trekken dan je zou verwachten; het voelt niet zo dicht aan als een volledig pak, en het is de meest door HR goedgekeurde manier om te pronken met je stelen op kantoor. Of je ze nu rockt met platte sandalen of puntige hakken, met deze outfit kun je niet fout gaan met schoenen.

Modern haakwerk

Dit is niet de tafelloper van je oma. Het is een ambachtelijke gebreide jurk … of trui … of schoen. Haken geeft absoluut een boho-chique sfeer, maar afhankelijk van hoe je het stylt, is het een statement-making textuur om te dragen voor bijna elke gelegenheid. Zelfs als dat betekent dat je op de bank moet zitten met een cocktail in de hand.