Besteed nietjes aan trends, niet aan trends

Trends komen en gaan, maar een tijdloze tas of jas is voor altijd. Met andere woorden, ga je gang en test soklaarsjes, probeer gewoon niet een heel salaris te besteden.

Als je niet zeker weet wat je moet dragen, draag dan iets speciaals

Deze is vrij eenvoudig, maar het is beter om je te veel te kleden dan je onder te kleden. Als je niet zeker weet of alle anderen een spijkerbroek of baljurk zullen dragen, neem dan de verkeerde kant op.

Test trends met accessoires

Je zag een uiterst stijlvolle vrouw die van top tot teen met bloemen schommelde en je hield van de look, maar je bent op je hoede om all-in te gaan. Test het beetje bij beetje uit (via laarzen, handtassen of sieraden) voordat je je committeert aan echte kleding.

Voeg altijd een derde element toe

Dit is de deal: als je broek en een top kwalificeren als een eerste en tweede element, zorgt een derde voor een opkikker en maakt de uiteindelijke look interessanter. Als je bijvoorbeeld een spijkerbroek en een trui draagt, maak hem dan af met een leuke jas, een statement-tas of een paar showstopping-schoenen. Het is een supereenvoudige manier om een ​​basisoutfit op te fleuren.

Niemand zal weten dat je diamanten nep zijn

OK, als je kunt uitgeven aan het echte werk, ga dan uit en sprankel. Maar het is echt niet het einde van de wereld als je noppen nep zijn. En als je er een verliest, voel je je een stuk beter als ze 50 dollar kosten in plaats van honderden.

Combineer flats met korte broeken en hakken met iets langer

Weet je niet zeker welke schoenen je moet dragen bij je rokken en jurken? Hier is onze vuistregel: draag platte schoenen wanneer de rok boven je knie valt en hakken met langere zoomlijnen. Je kunt natuurlijk uitzonderingen maken, maar over het algemeen zorgen deze verhoudingen ervoor dat je er gepolijst uitziet zonder dat er rommel (korte rok) of slonzig (lang) ontstaat.