Niet elke modetrend hoeft de meest praktische te zijn. In de loop der jaren zijn we door straten gewandeld in gevaarlijk hoge stiletto’s en hebben we jurken op hun plaats gehouden met dubbel plakband en veiligheidsspelden – allemaal in de naam van er schattig uit te zien (en te voelen). Dus, als we je vertellen dat leren shorts zijn teruggekeerd als een grote trend voor de zomer van 2020, weet dan dat we weten dat ze niet veel zin hebben. Er zijn echter genoeg redenen om toch van deze look te houden.

Hoewel we het niet aanraden om ze in bijvoorbeeld 90 graden warmte te dragen (twee woorden: zweetband in de taille), zijn ze een perfect tussenstuk. Ze passen goed bij tanktops en T-shirts, maar zien er ook scherp uit met button-downs en sweaters. Sandalen en sneakers kunnen je look nog steeds compleet maken, maar leren shorts werken ook met hakken en laarzen. Bovendien, hoewel ze gemakkelijk te gebruiken zijn in plaats van denim- of katoenopties, zorgt die boterachtige textuur ervoor dat ze een beetje meer verheven en high-fashion aanvoelen.

Het blijkt dat sommige van onze favoriete beroemdheden en stijliconen al grote fans zijn van leren korte broeken. Ze hebben het harde werk voor ons gedaan, opvallende outfits samengesteld en ons laten zien waarom het de moeite waard is om in een paar te investeren.

Leren short

Een deel van ons zal deze twijfelachtige trend altijd associëren met begin 2010, toen we ze voor het eerst begonnen te combineren met enkellaarzen en visnetpanty’s. De shorts-stijl dook echter op op meer dan één lente / zomer 2020-landingsbaan.

Ze blijven een tijdje hangen

Beroemdheden zijn pro’s in het maken van deze look

De truc is om de outfit monochroom te houden

Style je leren short zoals elk paar

Ze zien er geweldig uit met bijna alle schoenen