Voordat er life-hacks waren, was er mam – die tegen je schreeuwde terwijl je de deur uitliep of je opzij trok om wat met moeite gewonnen kennis te laten vallen. Ze is altijd een bron van levenswijsheid geweest, maar op de een of andere manier hebben we in onze jeugd een paar professionele tips gemist. Nu we ze kennen, hebben ze alles veranderd.

1. Zuster maten.

Wist je dat je cupmaat varieert op basis van je bandmaat? Een 34C heeft eigenlijk dezelfde cupmaat als een 36B. Het is waar; ze worden zuster maten genoemd en wetende dat dit onze werelden op zijn kop zette.

2. Een goede strapless past bij alles.

Investeer in een goede strapless bh, aangezien ze met vrijwel elke top werken. De mogelijkheden gaan veel verder dan off-the-shoulder tops of jurken, aangezien een goede strapless bh (zoals onze 24/7 Classic Strapless) zal werken met tanktops, mouwloze of boothals shirts, truien – elke stijl waar je geen BH wilt bandjes in de mix.

3. Vorm is belangrijk.

Borsten zijn er in alle maten en veel verschillende vormen. En bij het vinden van een beha die past, is vorm bijna net zo belangrijk als de maat. Je borsten kunnen atletisch, traanvormig of belvormig zijn (om er maar een paar te noemen), wat van invloed is op de stijl en maat van de beha die bij je past.

4. Controleer regelmatig uw pasvorm.

Gemiddeld verandert de bh-maat van een vrouw zes keer in haar leven. Zes keer! Om ervoor te zorgen dat je de juiste maat draagt, moet je regelmatig een pasvorm hebben. Neem Fit Finder één keer per jaar (of vaker als u merkbare schommelingen in de borstomvang heeft) om er zeker van te zijn dat alles goed wordt ondersteund.

5. Er is een goede manier om een ​​beha aan te trekken.

Klinkt volkomen duidelijk, maar dat is het niet. Zorg voor een goede pasvorm dat je de bh op de juiste manier opzet.

6. Stapel je beha’s.

Voor elke beha met voorgevormde cups, draai de cups niet binnenstebuiten wanneer u ze opbergt of verpakt. Stapel in plaats daarvan je beha’s in je la of koffer, zodat ze hun vorm en gladde vorm behouden.

7. Asymmetrie? Helemaal normaal.

Kijk, niemand is volledig symmetrisch (zelfs geen modellen), dus 100% van de vrouwen heeft tot op zekere hoogte asymmetrie van de borst.

8. Beknibbel niet op je beha.

Je draagt ​​elke dag min of meer een bh, en een goede bh die goed past, maakt echt een groot verschil in je comfort en zelfvertrouwen. Trakteer uzelf op een paar echt geweldige stukken – u krijgt niet alleen een geweldig rendement op uw investering, u verdient het ook helemaal.

9. Handwas. Werkelijk.

Bewaar deze onder: ‘Mam heeft het me verteld, ik heb gewoon nooit geluisterd.’ Het wassen van de handen is veel zachter dan een machine en zorgt ervoor dat je beha’s veel langer meegaan. Maar als je er gewoon geen last van hebt, gebruik dan op zijn minst een lingerietas in de machine. En probeer je beha’s nooit in de droger te doen.

10. Draag de beha als deze past. En koop een extra.

Een beha die perfect past, is als een favoriete spijkerbroek of schoenen die gewoon bij elke outfit passen. Je hebt er meer dan één nodig. Koop een paar back-ups en u zult uzelf later bedanken.