Ga gemakkelijk met de concealer voor een natuurlijke look.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal het laden van je onderogen met concealer die donkere kringen niet wissen – in feite ziet het gebruik van een heleboel cover-up er echt onnatuurlijk uit en kun je er ouder uitzien.

Veeg je voering naar beneden voor een ronder oog.

Een kattenoog zal altijd cool zijn, maar deze Koreaanse make-uptrend heeft ons verslaafd gemaakt. In plaats van je eyeliner aan het einde omhoog te bewegen, sleep je hem naar beneden richting je jukbeen voor een ronder, breder ogend oog.

Zet je lippenstift met poeder door een tissue.

Ben je het beu dat je lippenstift de hele dag vlekt, vlekt of vervaagt? Zet het met doorschijnend poeder – maar leg het niet direct op je lippen. Dep in plaats daarvan een tissue door, zodat precies de juiste hoeveelheid poeder toegang krijgt tot je pruillip.

Gebruik meerdere gezichtsmaskers om uw resultaten te maximaliseren.

Huidverzorging is niet voor iedereen geschikt, dus als u uw routine aanpast, kunt u de beste resultaten voor uw huidskleur krijgen. Multimaskering is wanneer meerdere gezichtsmaskers tegelijkertijd op de huid worden gebruikt of op elkaar worden aangebracht om verschillende huidproblemen tegelijk te bestrijden.

Stempel je wimpers om ze er voller uit te laten zien.

Een snelle manier om diepte aan uw ogen toe te voegen zonder eyeliner te gebruiken: mascara-stempelen. Door je mascara zachtjes tegen de onderkant van je wimpers te drukken, krijg je een vollere, donkerdere look – bijna als eyeliner, maar natuurlijker.

Kies een blush-formule op basis van uw behoeften.

Als u begrijpt welk type blos u nodig heeft, kunt u de perfecte resultaten voor uw gezicht krijgen. Poederformules werken geweldig bij mensen met grotere poriën, terwijl crèmes een bedauwde afdronk bieden en langer meegaan. Gels zijn geweldig voor een mooie, gezonde gloed, maar hebben doorgaans geen hoog uithoudingsvermogen, terwijl vlekken perfect zijn voor mensen die vaak zweten.

Kies een blush-tint die je huidskleur flatteert.

Door blozen kan je huid er stralend uitzien, maar als je de verkeerde kleur gebruikt, kan deze zelfs botsen met je teint.