Begin met de juiste shampoo en conditioner.

Kies voor formules die “verdikking” of “volumisering” op het ingrediëntenpaneel zeggen. Meestal bevatten dit soort shampoos ingrediënten zoals tarwe- of planteneiwitten, biotine of aminozuren om elke haarlok tijdelijk voller te maken om ze voller te laten lijken, en ze te helpen versterken zodat ze minder snel breken. Wat betreft conditioners, je wilt er een die lichtgewicht is (zoek naar een siliconenvrije formule die je haar niet zal verzwaren) en je moet het spaarzaam toepassen op middellange lengtes en punten.

Maak je haar dubbel schoon.

Denk na over hoe uw stylist uw haar wast in de salon. Ze schuimen twee keer op (vóór die hemelse hoofdhuidmassage). We reinigen onze huid dubbel en we moeten ons [haar] altijd dubbel reinigen, omdat de eerste wasbeurt zorgt voor olie, vervuiling en productresten, terwijl de tweede doorstart eigenlijk onze hoofdhuid reinigt. Daarin schuilt het geheim waarom uw klapband langer duurt na een trip naar de salon.

Gebruik een volumeproduct direct onder de douche.

Ik ben er een groot voorstander van om vanaf het begin volume te krijgen. Wat ik daarmee bedoel, is dat je een basis van een verdikkende spray of mousse moet neerleggen voordat je je haar gaat stylen om die extra hoogte bovenaan te krijgen. Welke je ook gebruikt, zorg ervoor dat je het niet overdrijft. Te veel product kan je haar verzwaren, dus als het een spray is, begin dan met een paar lichte sprites en als het een mousse is, werk er dan een klein klodder handpalm doorheen je wortels tot aan de punten.

Föhn je haar ondersteboven.

Draai uw hoofd om en begin ruw te drogen (redacteur: gebruik alleen uw handen) om uw haar in de gewenste richting te krijgen. Stop wanneer het ongeveer 70 procent van de manier droog is en eindig het drogen met een borstel, en pas op dat u niet te hard trekt, wat de dingen plat kan maken.

Voeg na het föhnen een texturiserende spray toe.

Na het uitblazen breng ik een wortelversterkende spray aan op de basis van het haar om volume van bovenaf op te bouwen en spuit ik een droge textuurspray door de middellange lengtes en punten, en zorg ervoor dat ik het daarna zachtjes masseer. Deze combo geeft je haar een mooie korrelige en volle textuur.

Laat je haar intrekken.

Terwijl je haar nog warm is van de föhn, trek je het in een losse knot bovenop je hoofd met een zachte haarband om het vast te zetten. Laat het 15 tot 20 minuten staan ​​terwijl je klaar bent om het af te laten koelen. Dit is een absolute game-wisselaar voor het toevoegen van volume. Haal het naar beneden voordat je de deur uitgaat en geniet van dat extra stuiteren.