Categories
Wonen

Feng shui-tips voor woonkamers

Hier zijn de Feng Shui-tips voor woonkamers om ontspannende en mooie leefruimtes te creëren. Deze top do’s en don’ts kunnen helpen bij het transformeren van bestaande interieurdecoratie en het toepassen van goede Feng Shui op je kamer. Een moderne woonkamer is de centrale verzamelplaats in een huis waar een rustige, harmonieuze sfeer helpt om een ​​gezin te verjongen en energie te geven. Goede Feng Shui-ontwerpprincipes zijn de manier om de energiestroom om te leiden, harmonie en sereniteit te creëren.

Het meest gecompliceerde onderdeel van goede Feng Shui voor woonkamers is het bepalen van de positie van de kamer in huis. Volgens de principes van Ancient Feng Shui moet u overwegen waar uw woonkamer zich bevindt op de Bagua-kaart. Vervolgens kunt u uw woonkamer ontwerpen en inrichten volgens de elementen die de locatie symboliseren en de woonkamerontwerpen harmoniseren.

Hoe Feng Shui je woonkamer te maken

Plaatsing

Bagua-kaarten verbinden delen van uw leven met delen van uw huis. De negen secties komen overeen met gezondheid, liefde, kinderen en creativiteit, behulpzame mensen en reizen, carrière, zelfontplooiing, gezondheid, geld en reputatie. De muur van uw toegangsdeur is de onderkant van de Bagua-kaart voor uw huis.

Een kompas kan ook helpen om de juiste Feng Shui-plaatsing te bepalen. Een woonkamer in de carrièrehoek van een huis profiteert bijvoorbeeld van ontwerpelementen die zelfgroei en kennis stimuleren. Een kamer in uw reishoek is de beste plek voor geschenken van behulpzame mensen, foto’s of accessoires van uw reizen en verre landen waar u van droomt om te bezoeken.

Elementen

Gezondheid en centrum – Aarde

Zelfgroei en kennis – Aarde

Liefde en huwelijk – Aarde

Carrière – Water

Gezondheid en voorouders – Hout

Rijkdom en welvaart – Hout

Fame en reputatie – Fire

Kinderen en creativiteit – Metaal

Behulpzame mensen en reizen metaal

Als uw woonkamer zich in uw reputatiegebied bevindt, wilt u meer items opnemen die het vuurelement symboliseren. Als het in de carrièrehoek is, zijn foto’s of schilderijen van water de beste decoraties. Voor andere locaties moet u uw woonkamerdecoratie aanpassen aan het bijbehorende Feng Shui-element.

Categories
Wonen

Feng shui slaapkamerontwerp

Het Feng Shui-kleurontwerp omvat gebroken wit, lichtgrijze kleurtinten, lichtgele, zonniggele tinten, karamel, zachtroze tinten en roze-bruine kleuren die elegante en mooie keuzes zijn voor uw moderne slaapkamerontwerp en -decoratie. Volgens de Chinese astrologie zijn de gelukskleuren van het Pig-jaar 2019 rood en oranje, die smaakvol kunnen worden gebruikt in kamerdecoratie om een ​​positieve en romantische sfeer te accentueren.

In Feng Shui zijn deze kleuren van toepassing op de kamerkleuren, de kleuren voor het verfraaien van de buitenhuisdecoratie, de verfkleuren van het huis en de kleuren die u draagt. Het gebruik van deze kleuren brengt geluk, verbetert het ontwerp van uw huis en trekt rijkdom aan. Het varken, het 12e sterrenbeeld in de Chinese kalender, vertegenwoordigt het element aarde, dus alle aardse kleuren zijn perfect voor decoratie.

Feng shui slaapkamerkleuren

Kleuren zoals roze-oranje en roze-bruine kleuren zijn uitstekend geschikt voor modern slaapkamerontwerp en -decoratie. Ze creëren prachtige contrasten met zacht wit en zien er fantastisch uit met een vleugje rode, blauwe en groene kleuren. Aardse kleuren, bleke pastelkleuren, gele kleurtinten, lichte of donkerbruine kleuren zijn prachtige Feng Shui-kleuren 2019 die gemakkelijk matchen met de levendige accentkleuren, waardoor elegante en moderne slaapkamerontwerpen ontstaan.

Natuurlijke houttinten, rozeachtig bruin en alle aardetinten zijn ideaal voor het creëren van warme en heldere kleurencombinaties met witte, gele en gouden kleuren. Zachte roze en roze-bruine kleuren zijn goede Feng Shui-kleuren en ideaal voor een verfijnde en elegante slaapkamerdecoratie. Bleke of roze roze tinten voelen vintage aan, vooral met bloemmotieven in behangontwerpen.

Rozeachtige bruine kleurtinten komen prachtig overeen met gele, witte, grijze kleurtinten of crème. Abrikoosoranje en karamelbruine kleurtinten zijn uitstekende keuzes voor slaapkamerkleuren. Gemengd met gebroken witte tinten creëren roze en oranje tinten een romantische en lichte ambiance.

Warme lichtgele kleurtinten en wit zijn goede Feng Shui-kleuren die moderne slaapkamerideeën bieden. Witte versieringen met warme accenten zien er uitnodigend en helder uit. Witte decoratie-ideeën werken goed met donkerhouten meubels, grijze kleuraccenten, zwart en alle pastelkleuren. Witte decoratie past perfect bij glanzende oppervlakken en ziet er opwindend uit met warme en levendige tinten, zoals rood, oranje, blauw en groen. Witte decoratie-ideeën zijn vergevingsgezind en flexibel. Elke kleur ziet er geweldig uit in een witte slaapkamer.

Grijze kleurtinten en zilver zijn perfecte alternatieven voor donkere kamerkleuren. Als u grijstinten combineert met wit en lichtgele kleurtinten, ziet uw slaapkamerontwerp er ontspannend, elegant, vredig en chic uit. Frisse groene kleuren en blauw maken fantastische accenten om je kamer in evenwicht te brengen met aardetinten en Feng Shui je slaapkamerontwerp.

Uw kleurkeuzes zijn warm en aantrekkelijk. Heerlijke gele en witte crèmekleuren, melkachtig wit, crème brulee, zachtgele kleurtinten van vanille, boter, roze-beige, chocolade-ijs, roze-bruine karamel, koffie met melk, kaneel. Meng je favoriete tinten en goede Feng Shui-kleuren, voeg wit, grijze kleurtinten toe of accentueer je slaapkamer met levendige tinten om een ​​romantisch en helder slaapkamerontwerp te creëren.

Categories
Wonen

Creatieve manieren om te decoreren met kunstbont

Bonthuiden zijn een van de oudste decoratieve accessoires en bieden praktische manieren om warmte toe te voegen aan interieurs. Bonthuiden zijn duur en mooi. Ze maken ook stijlvolle accenten en verfraaien late herfst- en winterdecoraties. De nieuwste trends in decoratie rekken het gebruik van bont uit. Het combineren van de unieke texturen in het moderne interieur in het voorjaar en de zomer is stijlvol. Bekijk de glamoureuze en eigentijdse ideeën voor het inrichten van een huis met bont.

Ontwerpers creëren muren met bontaccenten, versieren trappen, voegen het prachtige materiaal toe aan deurdecoratie, accentueren zitgedeeltes met skins, leggen skins op de vloer en zorgen ervoor dat kamers warm en gezellig aanvoelen. Bont past goed bij alle materialen voor interieurontwerp, maar vormt het beste duo met hout.

Witte vacht voegt luxe toe aan een glamoureus interieurontwerp met unieke accenten en gedurfde kleuren. De nieuwste trends in decoratie brengen bontaccenten in zomerse interieurs en accentueren met koele lente-ideeën voor bont. Bont werd een veelzijdig materiaal dat je op elke manier in alle kamers kunt gebruiken. Hier zijn enkele moderne ideeën en stijlvolle ontwerpen om inspiratie op te doen.

Categories
Wonen

Moderne ideeën om te ontwerpen met houtaccenten

Rustiek hout brengt gezelligheid en voegt originaliteit toe aan een modern interieur. Moderne slaapkamers, woonkamers, entrees en badkamers zien er fantastisch uit met rustieke houten accenten. Architecturale elementen, kamermeubilair, wanddecoraties en muurontwerpen met accenten zijn slechts een paar stijlvolle, gezellige en moderne ideeën om uw interieurontwerp op te fleuren en een uniek tintje te geven aan het decoreren van kamers.

Rustiek hout definieert een uitgesproken stijl die inspirerend is en er prachtig uitziet in een mix van interieurstijlen. Rustiek hout is een van de nieuwste trends die werken voor moderne woninginterieurs, wabi-sabi-ontwerpen, ecostijlen, decoraties aan de kust en berghutten. Het materiaal is uitstekend geschikt voor landhuisdecoratie en appartementen in een minimalistische stijl. Rustieke houten accenten zijn modern, warm en gezellig.

Een stijlvolle accentmuur of een prachtige rustieke open haard gemaakt van rustiek hout geeft karakter aan eigentijdse ruimtes. De natuurlijke kleuren van houten wanden, hoge plafonds en houten vloeren zijn aantrekkelijk en aangenaam. Rustieke houten meubels, creatieve wanddecoraties en accessoires van rustiek hout benadrukken een elegante stijl van interieurontwerp en zorgen ervoor dat kamers uitnodigend en informeel aanvoelen. Kamerdecoraties in minimalistische stijl en shabby chique houtdecoraties vinden hun fans die unieke eigenschappen van rustiek hout combineren in een modern interieur.

Een mix van natuurlijke materialen, creativiteit en innovatieve ontwerpen maken van rustieke houten kamers designmeesterwerken. Baksteen, natuursteen, eigentijdse houtmaterialen, leer en metaal, gecombineerd met decoratieve stoffen van natuurlijke vezels, zijn perfecte keuzes voor het creëren van aantrekkelijke, warme, uitnodigende kamerontwerpen met een vleugje rustieke stijl.

Houten muren en vloerideeën, spectaculaire houten balken aan het plafond en rustieke houten meubels transformeren alle interieurs op vele manieren. De houten accenten werken met baksteen- of steenontwerpen, verzachten en verfraaien woonruimtes. Lederen meubels en natuurlijke stoffen werken samen met rustieke houten accenten en geven een fantastisch, textuurachtig tintje aan een modern interieur. Glas en metaal helpen bij het creëren van rijke looks die architectonische ontwerpen en kamerdecoratie verbeteren.

Zelfs kleine details van rustiek hout veranderen kamers in een stijlvol interieur. Houten kisten voor opslag, houten kisten, planken en banken creëren een perfect rustiek gevoel in moderne ruimtes. Brandhoutopslag en wanddecoraties geven een uniek tintje aan wandontwerpen. Een mix van prachtige vloerkleden, natuurlijk textiel en rustieke houten accenten helpt bij het creëren van een stijlvolle, rustieke sfeer in een modern interieur.

Categories
Wonen

Stylingideeën voor uw boekenplanken

Vakkundig gedecoreerde boekenkastideeën om uw volgende boekenplank-organiserende onderneming te inspireren. Bovendien aangemoedigd om meer coole boeken voor je boekenkast te vinden.

Leg je boeken horizontaal

Stapel planken met een verzameling volumes

Bouw rekken in trapstijl in

Voeg kroonlijst toe voor een vintage look

Combineer houten planken met muren

Meng horizontale en verticale planken